RING OSS: 22 68 20 00

Vi tilbyr

  • Reperasjon av steinsprut

    Vår dyktige stab er trent til å håndtere alle typer steinsprutreparasjoner med presisjon og omhu. Ved å bruke de nyeste teknikkene og beste reparasjonsmaterialene, sikrer vi at bilglasset ditt blir like sterkt og klart som før skaden inntraff. Vi forstår viktigheten av rask og effektiv service, og våre reparasjoner er designet for å være langvarige og pålitelige.
    Selve skaden på glasset vil jo selvfølgelig alltid “være der”, men det blir like sterkt og klart som før skaden.

  • Rask og Pålitelig Service

    Vi verdsetter din tid. Derfor tilbyr vi rask og effektiv service uten å gå på akkord med kvaliteten. Vårt mål er å få deg tilbake på veien så raskt og sikkert som mulig, med et bilglass som ser bra ut og fungerer perfekt.

    Hos Jensen Autoglass AS er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Vi er dedikert til å levere en service som ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Vår lange historie og sterke kundebase i Oslo er et bevis på vårt engasjement for utmerket service og håndverk.

    La Jensen Autoglass AS være din førstevalg for bilglassreparasjon og -bytte i Oslo.

  • Servicegaranti og Kvalitetsforsikring

    Når du velger Jensen Autoglass AS for reparasjon eller bytte av bilglass, kan du stole på at arbeidet utføres i henhold til de høyeste standarder. Vi overholder nøye gjeldende lover og forskrifter og bruker produkter dekket av kjøpsloven. Vår garanti på håndverkstjenester strekker seg over fem år, noe som vitner om vår tillit til kvaliteten på arbeidet vi utfører.

    For steinsprutreparasjoner garanterer vi holdbarheten. Hvis du imidlertid av en eller annen grunn ikke er fornøyd med reparasjonen, tilbyr vi å kreditere jobben når vi skifter ruten for deg.

  • Engasjement for Samfunnsansvar

    Vi hos Jensen Autoglass AS forstår viktigheten av å gi tilbake til samfunnet og å støtte den kommende generasjonen av håndverkere. Vår satsing på læreplasser og praksisplasser er et direkte uttrykk for dette samfunnsansvaret. Vi er dedikert til å skape et lærerikt og støttende miljø der unge talenter kan vokse og utvikle seg.

GARANTI og forsikring

Skulle den nye ruten montert av Jensen Autoglass AS sprekke eller knuse innen tre måneder etter montering av uansett årsak, vil vi dekke din kostnad ved reparasjon eller skifte ruten på nytt hos oss.

Jensen Autoglass AS har et tett samarbeid med de fleste forsikringsselskap, og vi hjelper deg gjennom hele prosessen med forsikringskrav. Vår erfaring sikrer en smidig og bekymringsfri håndtering av ditt forsikringskrav, enten det gjelder reparasjon eller bytte av bilglass.

vi kan glass

Last ned vår app for gratis rutesjekk

Last ned Jensen Auto-appen i dag og motta en Gratis Rutesjekk! Med vår app får du også tilgang til eksklusive tilbud, påminnelser om vedlikehold, og enkel booking av tjenester.

Om oss

Jensen Autoglass AS stått som en bauta i bilglassbransjen i Oslo i mange år. Noen av oss har erfaring helt tilbake fra 1977. Som en uavhengig leverandør, har vi dedikert oss til å tilby skreddersydde løsninger og personlig service til våre kunder. Vår uavhengighet er vår styrke, og den lar oss fokusere på det som virkelig betyr noe – din tilfredshet og sikkerhet.

Gjennom årene har vi bygget opp en solid ekspertise innen reparasjon og skifte av bilglass. Vi forstår at hver bil og hver skade er unik, og vår lange erfaring gir oss en unik evne til å håndtere et bredt spekter av utfordringer. Vårt team av dyktige fagfolk bruker kun de beste materialene og de nyeste teknikkene for å sikre at jobben blir gjort riktig første gang.

Vi er stolte over å ha tjent lokalsamfunnet i så mange år, og vi forplikter oss til å fortsette med å levere arbeid av høyeste kvalitet. For oss er hver kunde en del av Jensen-familien, og vi streber etter å overgå dine forventninger hver gang du besøker oss.

Er du interessert i en karriere innen bilglassbransjen, eller ønsker du å utvikle dine ferdigheter gjennom praktisk opplæring? Vi oppfordrer deg til å søke om læreplass eller praksisplass hos oss. Hos Jensen Autoglass AS vil du bli møtt med engasjement, profesjonalitet og muligheten til å bli en del av en bransje i stadig utvikling.

 

Lærling eller praksisplass?