Hoggeriet til Phoenix US Cars har nå salg på deler og mer enn 200 brukte biler!

Hoggeriet til Phoenix US Cars har nå salg på deler og mer enn 200 brukte biler!

01. november 2019 @ 09:00 until 01. mai 2020 @ 16:00

Delebiler/objekter stående hos Phoenix US Cars 28/9-19. Se videoen: http://www.youtube.com/watch?v=04SIynFLS8g&fbclid=IwAR3H89lbcEGDcGNX5ijSH0ivdDDOl3Fb6UUiLPQwunwxmMWMbdmabLMCoRg

Alt skal bort så ta kontakt på post@puc.as hvis noe er av interesse.

Nå er det klart for en større opprydding hos Phoenix. Det er snakk om fire mål tomt og mer enn 200 amerikanske biler som skal ryddes bort og selges. Dette er mildt sagt uvanlig i både Norge og Europa. Ja, selv i USA ville trolig dette vakt betydelig oppsikt.

– Ja, slik er det. Verden må gå fremover og da er det dessverre slik at det noen ganger går utover noe, og denne gangen er det vår junk yard med USA-biler som må vike.

Det sier daglig leder i Phoenix Us Cars, Trond Edh, ikke helt uten et visst vemod i stemmen.

Rundt 10 prosent er fra 50- og 60-tallet. Også mye fra 70-tallet og vi har haugevis, bokstavelig talt, med biler fra 80-, 90- og 2000-tallet. Noe er skrot, mye kan reddes og restaureres, ikke minst er det massvis av fine delebiler her. Vi selger nå unna billig og håper å få reddet mest mulig unna "pressa". De første bilene er allerede solgt og hentet. Innen 1. mai neste år, skal det være ferdig. Vi håper å få ryddet godt opp før vinteren setter inn for fullt.

Phoenix Us Cars AS Kampanje | Aktivitet | Marked | Motorarrangementer | Vestfold @ Phoenix US Cars

Vi anbefaler

Amcar
Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS