Motorhobby

Våre samarbeidspartnere

Amcar
NMCU
LMK

Akershusstevnet. Oslo, sep/2023 - Oslo Maritime Kulturhavn

Fra september 02, 2023 @ 11:00 Inntil september 03, 2023 @ 15:00

Oslo Maritime Kulturhavn og Oslo Kulturarvnettverk inviterer byens kulturvernforeninger for å vise bredden av kulturvern i byen: Veteranfartøy, -motorer, -biler og -motorsykler, tradisjonshåndverk, lokalhistorie og mye mer. Det er gratis å delta på stevnet.

Fartøyer som ønsker å delta, melder seg på til OMKs havnesjef Kjartan Fønstelien på e-post: kjartanfonstelien@gmail.com.

Foreninger og lag som vil delta på land, melder seg på til Nina Hovda Johansen på e-post: nina-hj@live.no

Programmet til årets stevne er så å si klart. Nytt i år er en overordentlig spennende forelesningsrekke med tema «Levende kulturarv». Lik tema for årets kulturminnedager. Først ut er ingen ringere en Else «Sprossa» Rønnevig. Hun ledet de første kulturminnedagene som ble arrangert i Norge for tretti års siden. Kulturminnedagene i 1993 ble åpnet av Dronning Sonja i Fredrikstad.

«Sprossa» er ingen hvem som helst i kulturvernverden. Hun har viet hele livet til formidling av verdien av levende kulturarv, håndverk og bygningsvern. For denne innsatsen har hun høstet en veldig fortjent heder med blant annet Kongens fortjenestemedalje, Fortidsminneforeningen Urnesmedalje, Riksantikvarens Kulturminnepris og Olavsrosa. Hun skal snakke om vern gjennom bruk rett etter åpningen av stevnet klokken 11 på lørdag 2. september. Forelesningen varer i rundt en time og tretti minutter og holdes i skur 29.

Event information http://www.facebook.com/events/s/akershusstevnet-2023/1225744485034259 http://www.facebook.com/photo/?fbid=708367727961955 Item Category Aktivitet | Servering | Marked | Festival | Motorarrangementer | Underholdning | Oslo | Kjøring av motorer @ Oslo Maritime Kulturhavn - Oslo

Venue

Vi anbefaler:

Events