Event location (1379)

Nationwide (13), Agder (84), Innlandet (221), Møre og Romsdal (62), Nordland (86), Oslo (86), Rogaland (106), Troms og Finnmark (43), Trøndelag (136), Vestfold og Telemark (127), Vestland (86), Viken (331)

Event type (419)

Named events (1), Open day (1), Activity (386), Charity event (4), Education (34), Automotive events (389), Show (33), Entertainment (232), Meeting (30)

Drifting- og Autoslalomtrening Andebu, mai/2021 - NMK Sandefjord

May 01, 2021 @ 11:00 until September 25, 2021 @ 16:00

Hei folkens🙌🏼 Da spinner vi i gang på Håsken med kjøringer hver lørdag hele sommeren🏎💨💨 Starter allerede lørdag 1. mai 🇳🇴 med Autoslalom- og Driftingtreninger! Ta med det du har og kjøre med, løs inn lisens og kjør så mye du rekker😎

Banen er åpen fra kl 11:00-16:00, hver lørdag fra 1. mai til 25. september.

Engangslisens: 100kr Baneleie pr. Fører: 300kr Baneleie pr. Fører Medlem i NMK Sandefjord: 150kr

Husk å holde avstand og skrive dere inn på smittesporing som vil være tilgjengelig i kiosken!😷

Klassikertreff Hønefoss, juni/2021 - Norsk Samferdselshistorisk Senter

June 05, 2021 @ 10:30 until June 05, 2021 @ 14:00

Hver lørdag i hele sommer frem til og med september er det klassikertreff hos oss. Vi kan by på veterankjøring med gamle lokomotiver, flott utstilling av sykler, moped, bil, tog og fly. Samt maleriutstilling og knivmakerarbeid, dvs. noe for enhver smak.

Åpen kafevogn.

Se også: www.nshs.no

Følg med på AMCAR Historic Racing Series, 2021 - AMCAR NORWAY/Historisk Racing Norge

June 20, 2021 @ 00:00 until September 06, 2021 @ 00:00

Løpene er ferdigkjørt, men kan sees i reprise her.

AMCAR fortsetter i år som hovedsponsor for Historisk Racing Norge. Andre runde av årets serie går av stabelen denne helgen på Rudskogen. AMCAR har lange tradisjoner for å støtte motorsport i Norge. Norsk motorsport er som mange andre rammet hardt av Coronakrisen. Som i fjor satses det hardt på proff livestreaming av samtlige løp. Du kan følge streamen direkte på AMCARs Facebooksider lørdag og søndag.

Full gass, fart og spenning med klassiske racerbiler, der førerne har høyoktan i blodet, utgjør essensen i historisk racing i Norge. Tette løpsdueller basert på «gentlemans racing» der man har respekt for andre førere og deres biler, er en spektakulær opplevelse enten man er deltager eller publikum.

Formann Hans Peter Havdal uttaler følgende om AMCARs engasjement i Historisk Racing.

- AMCAR er den norske bilorganisasjonen som tar norsk bilhobby på alvor, og nå når organisasjonen favner så bredt som den gjør, ønsker vi å være med på dugnaden for å hegne om og verne om vår felles kjære interesse. Sammen står vi sterkere, og har nå bedre forutsetninger for å møte de felles utfordringene norsk bilhobby står ovenfor, sier han.

Separatutstilling "Norske rariteter" på Hunderfossen, juni/2021 - Norsk Kjøretøyhistorisk Museum

June 20, 2021 @ 10:00 until August 01, 2021 @ 17:00

Norge har aldri hatt noen stor bilproduksjon, men det har allikevel blitt laget mange fine biler her i landet. Noen var beregnet for kommersiell produksjon, andre for å ivareta et privat behov. I utstillingen "Norske rariteter" har vi samlet et knippe helt spesielle biler laget her i landet. Besøk oss og se utstillingen i Norsk kjøretøyhistorisk museum.

Separatutstilling "Tida og vegen" på Hunderfossen, juni/2021 - Norsk Vegmuseum

June 20, 2021 @ 10:00 until August 01, 2021 @ 17:00

Norsk Vegmuseum
Hunderfoss vei 757, 2625 Fåberg

I hovedbygningen på Norsk vegmuseum foregår det mye spennende i sommer. Vi har utstillingen "Tida og vegen" der du ser hvordan veier oppsto, hvem som bygget dem og hvem som brukte dem opp igjennom historien.

I resepsjonsområdet kan man oppleve lekebilutstillingen vår "Små biler - store gleder" med nesten 800 lekebiler stilt ut. Innerst i bygget er "Skoveggen" vår der man kan lære om utviklingen av trafikksikkerhet fra 1970 og frem til i dag. I tillegg til utstillinger har vi en museumsbutikk og salg av snacks og mineralvann.

Demonstrasjon av maskiner på Vegmuseet i sommer, juni/2021 - Norsk Vegmuseum

June 26, 2021 @ 13:00 until July 30, 2021 @ 14:00

Norsk Vegmuseum
Hunderfoss vei 757, 2625 Fåberg

Tidligere i sommer startet vi denne flotte bulldozeren. Hver dag kl 13 i sommer vil vi starte og kjøre med maskiner eller kjøretøy fra vår samling. Velkommen til Norsk vegmuseum! Bulldozeren kan du lese mer om i invitasjonen her.

AMCARs gallup viser AT et Klart folkeflertall ER MOT nullutslippsoner!!i byene

July 01, 2021 @ 00:00 until August 01, 2021 @ 00:00

Regjeringen tillater nullutslippssoner selv om folket er imot

Samferdselsdepartementet ber nå Statens vegvesen vurdere hvordan pilotprosjekter med nullutslippssoner kan gjennomføres i Oslo og Bergen og eventuelt i andre byer. Dette er i tråd med Klimaplanen og Nasjonal transportplan 2022–2033.

– En forbudsbasert nullutslippssone er et svært inngripende tiltak. Jeg vil likevel legge til rette for at et fåtall av byer som ønsker det, kan få prøve ut dette, i form av pilotprosjekt. Samtidig som kollektivtilbudet rustes opp, er det også viktig med virkemidler for innfasing av kjøretøy med nullutslipp. Utviklingen av elektriske varebiler og tyngre kjøretøyer på biogass skjer også heldigvis raskt. Jeg forutsetter at pilotbyer som tar del i ordningen, tar hensyn til sine innbyggere og til næringslivets behov, sier Hareide.

En nasjonal undersøkelse AMCAR fikk utført i februar viste at kun 10 prosent støtter nullutslipssoner, 20 prosent vet ikke og 70 prosent er motstandere. Utspillet fra regjeringen er en oppfølging av tiltaket i klimaplanen. AMCAR kan vanskelig se på tiltaket som noe annet enn et forsøk på å stjele urbane velgere fra MDG og SV. Kø, støy og svevestøv er dessuten tilnærmet identisk for elbiler og moderne bensinbiler. Tiltaket har dermed primært symbolsk effekt, foruten å plage folk og gjøre hverdagen deres vanskeligere. AMCAR tror regjeringen sannsynligvis mister langt flere velgere enn de vinner med dette tiltaket.

Rullende og bevegelige kulturminner støttes av Kulturminnefondet, 2021

July 01, 2021 @ 00:00 until September 01, 2021 @ 00:00

Kulturminnefondet støtter rullende og bevegelige kulturminner!

Kulturminnefondet har i 2021 en egen støtteordning for private eiere av alle typer bevegelige og rullende kulturminner. Dette kan være både motoriserte- og ikkemotoriserte farkoster, som personbiler, busser, traktorer, sleder, karjoler og fly.

Følgende forutsetninger settes til søknadene:

X Del av kulturmiljø hvor objektet er en verdifull del av helheten.

X Allmenn tilgjengelighet og verdi i en større samfunnsforståelse.

X Alder, sjeldenhet og norsk brukshistorie.

x Opprinnelig bruk og planlagt ny bruk.

Alle søknader får en samlet faglig vurdering basert på tiltakene det søkes om, framdriftsplan og framtidig bruk.

Vi har ingen søknadsfrist, behandler søknader fortløpende og du søker på www.kulturminnefondet.no

Tilsk\uddsordningen er et lavterskjeltilbud tilo private eiere av verneverdige kulturminner. Også frivillige lag og organisasjoner, enten de eier kulturminnene selv eller forvalter dem på vegne av andre, kan søke.

AMCAR informerer: Uten bilen stopper alt!

July 04, 2021 @ 00:00 until September 14, 2021 @ 00:00

Spinnvill miljøpolitikk!!! sier Hilberg Ove Johansen, General Manager AMCAR

«Uten bilen stopper Norge» ble et ordtak i etterkant av en vellykket kampanje på 80-tallet. Jeg er så enig. Og for oss som driver med bilhobby stopper jo egentlig alt opp uten bilgleden. Jeg vil tro det samme gjelder for båtfolket, det blir ingen båtglede uten båt? Kommer tilbake til det senere.

Jeg blir stadig oppgitt over bilfiendtlige politikeres forslag, og desto mer oppgitt over at politikere som i utgangspunktet ikke er ekstreme støtter opp om forslag som for meg er spølville. Jeg skulle ønske at for eksempel Ap og Høyre sluttet å dilte etter MDG.

Å forby bensin- og dieselbiler i kjernen av våre byer er det fremste eksempelet på spølvillheten. MDG presser på med støtte fra Ap og SV. Bensin og dieselbiler skal stenges ute fra bysentrum. Samferdselsministeren og regjeringen bøyer av og vil tillate slike forbudssoner, vel vitende om at elbiler lager like mye svevestøv og støy som vanlige biler. Elbiler slipper ikke ut Co2 under bruk, men Co2 er ikke noe større problem i byen enn andre steder i landet. For vår atmosfære har Co2-utslipp den samme virkningen uansett hvor det slippes ut.

MDG later ikke til å bry seg om denne sammenhengen, men de skal ha for at de er dønn ærlige. MDG misliker bilen, uansett om den er elektrisk eller ikke. Den mobiliteten og friheten skal ikke folk ha. Folk får sykle, kjøre tog eller ta buss. Og greier de ikke det heller, som i rødgrønne Oslo hvor det er sparkesykkelkaos, vanker forbud og straff.

Og vi skal overvåkes. I miljøets tjeneste er ingen regulering for drøy. Som seniorforsker Petter Arnesen ved SINTEF uttalte til Teknisk Ukeblad: Bare fantasien setter grenser. Jeg grøsser. I Londons forbudssone kjører biler rundt med kameraer på taket som skanner bilskilt for å knipe eldre biler med høyere utslipp av Co2 enn nyere biler, som så må betale en avgift for å befinne seg i en lavutslippssone.

Men innenfor bomringen har man jo ikke full kontroll dersom en hybridbil går over fra elektrisk drift til annet drivstoff, eller om en bil med bensinmotor har forvillet seg inn. Da er løsningen droner! Forskeren føyer begeistret til at videokvaliteten er helt fantastisk, men innrømmet at det kunne være personvernutfordringer. Nettopp! Man skal ikke så veldig langt bort fra Norge før tanken på overvåkingsdroner som svever over hodet ditt, med ansiktsgjenkjenning, blir ulevelig. Her i landet er tanken bare høyst utrivelig. Allikevel vil flertallet av politiker utrede GPS-overvåkning av bilbruk.

Heldigvis svarer flertallet av bilister i en undersøkelse Norstat gjorde for AMCAR tidlig i vinter at de er imot slike begrensede forbudssoner. I en fersk undersøkelse nettopp gjennomført av Ipsos for Gjensidige forsterker bilisten sitt svar; de synes ikke noe om forbudssoner. Flertallet av elbilister er også imot. Kanskje ikke så rart når de ser konsekvensene av politikken, for MDG vil også ha bort elbilene fra byen. Og har du først forvirret deg inn i byen må du bare kjøre rundt, for parkeringsplasser vil MDG fjerne for å få plass til lekeplasser, trær og sykkelstier.

Apropos parkeringsplasser, MDG vil fjerne parkeringsplassene til båtfolket i Oslo og nedlegge Bestumkilen. Og i Trondheim får bilen skylda for at byen mangler badeplasser! Cruisebåter og småbåtfolket skal bort fra det sentrumsnære og SV foreslår å fjerne 90 næringsviktige parkeringsplasser i Fjordgata. Arbeidsplasser skal vekk. MDG vil altså ha alt som er sentrumsnært ut av byen – for å lage badestrender så ungdommen kan «henge»! Skal noen egentlig jobbe? Og er det egentlig god klimapolitikk å flytte det vi trenger i hverdagen, langt bort, mens det vi trenger av og til - nært?

MDG har altså ikke bare et ønske om å fjerne bilene fra veien, men også båtene fra fjorden. Bilen skaper liv i byen, som båtene på fjorden. Samfunnet er avhengig av mobilitet og vi nordmenn elsker bilene og båtene våre, den friheten de gir oss, og for mange av oss er bil- og båtstell livet.

Vi er mange i samme «båt» og vi ser at klimamobben ikke skyr noen midler og at ellers fornuftige politikere dilter etter. Nå må de slutte med det! God sommer, til lands, til vanns og i lufta med – som det heter i eventyret. Det kan snart være over hvis ikke bil- og båtfolket med en tydelig stemme sier hva vi mener om spølvill miljøpolitikk og de som støtter den.

Bli med i Nittedal Veterankjøretøy!

July 07, 2021 @ 00:00 until August 30, 2021 @ 23:00

Ønsker med dette og samle alle veteran kjøretøy i Nittedal på en felles side og mulig stifte en klubb.

Kjøretøy til filmen "La elva leve" ønskes Vest-Finnmark, høst/2021 -

July 10, 2021 @ 00:00 until August 15, 2021 @ 00:00

Håkon Kristian Haldorsen har stilt et spørsmål i Veteranbusser i Norge.

Hei, er det noen medlemmer her som kunne tenkt seg å være med på film innspilling til høsten! Søker busser, lastebiler og anleggsmaskiner tidsaktuell før 1982, de spiller inn La elva leve filmen og har derfor bruk for alt av tidsriktige kjøretøy til denne tidsperioden.

Ta kontakt ved interesse, deltakelse vil bli dekt i form av leie og drivstoff. Innspillingen foregår i vest Finnmark

Tilbud på deler Sarpsborg, juli/2021 - Sarpsborg Motor

July 10, 2021 @ 10:00 until September 01, 2021 @ 16:00

Vi har kjøpt opp flere lagre på deler. Dette ligger nå i nabobygget til vår butikk og skal selges.

Route 66 Tour (USA), juli/aug/2021 - AMCAR

July 20, 2021 @ 00:00 until August 10, 2021 @ 00:00

OPPDATERING: 14. februar 2021

ILLINOIS - MISSOURI - KANSAS - OKLAHOMA - TEXAS - NEW MEXICO - ARIZONA - CALIFORNIA

Bli med på Route 66! Turen tar tre uker, og vi cruiser hele veien fra Chicago til Los Angeles langs den gamle, originale og ekte Route 66. Vi opplever små og store attraksjoner og møter mange spennende mennesker underveis.

Turen starter med to døgn i Chicago og fortsetter sørvest gjennom Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Vi gjør avstikkere til Grand Canyon og til Las Vegas.

Vær tidlig ute med å sikre deg plass! Sikre deg plass nå (uforpliktende). Avgjør senere som du ønsker å bli med.

Hva er inkludert? Turpakken inkluderer fly tur-retur, samtlige hotellnetter og full size sedan leiebil under hele oppholdet (bil kun på USA—turene). Vi har lagt opp til at to og to deler bil og hotellrom. Enerom, egen bil, flere i samme bil, endrede utreise- og hjemreisedatoer kan bookes.

Barn og tenåringer som deler rom og bil med foreldrene, betaler kun flybillett pluss et tillegg for ekstra person på hotellrommet, totalt kr 9.990,- pr. barn/tenåring

.

Slik melder du deg på: 1. Ring 73 43 66 05 eller send en e-mail til kjetil@hopalong.no

2. Få tilsendt turprogram med priser, datoer for betaling, m.m.

3. Om du velger å bli med får du en depositumsgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen betales innen 14. dager, men er refunderbar om du velger å kansellere innen en gitt frist.

4. Velg leiebilklasse. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.

5. Godkjenn flyruten vi foreslår. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også å legge til ekstra dager før eller etter turen.

6. Sluttfaktura har forfall 4 - 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt.

7. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv.

8. Når avreisedagen kommer er reisekoordinator med under hele turen.

Sommercamp Vågå/Vinstra, juli/2021 -.Bjerkeli Motocrosstrening

July 26, 2021 @ 00:00 until July 27, 2021 @ 00:00

Bjerkeli Motocrosstrening ønsker velkommen til Bjerkeli Motocrosstrening camp. Trenere er Morten Bjerkeli og hjelpetrener Joakim Bølviken.

Vi kjører på banene Vågå og Vinstra. To spennende og artige baner. Campen passer for erfarne 65 cm og oppover uansett nivå. Alle må beherske å kjøre stor bane.

Vi kjører: Vågå 26-27/7

28/7 fri

29-30/7 Vinstra Pris på camp er 500 kr pr dag inkludert baneleie. 2000 kr for hele campen. Bo muligheter Vinstra.

Bo muligheter Vågå: smedsmo.noSmedsmo Camping

Bindende påmelding på Mail: Bjerkelicamp@gmail.com ( Merk Mail med campene navn) For spørsmål tlf 938 78 148

Bli med på Junior Sommercamp Nord-Odal/Gardermoen, juli/2021 - Norsk Drag racing Gardermoen

July 26, 2021 @ 00:00 until July 29, 2021 @ 00:00

Bli med på JUNIOR CAMP! VI INVITERER TIL JUNIOR CAMP :)

Har du lyst å prøve deg på dragrace???? Nå har du sjansen! Vil du vite mer???? Send mail til leder@ndrg.no.

I samarbeid med Gjensidige Stiftelsen får vi mulighet til å invitere barn og unge, juniorer, til Sommer Camp på nydelige Gjeddevasskoiene i Nord-Odal med avslutning på vår egen bane, Gardermoen Raceway.

Vi inviterer våre juniorførere og de som har lyst til å prøve seg på juniorbike eller juniordragster. Alt er gratis for alle.

Vi starter campen med å dra til Gjessvannkoiene mandag 26 juli. Der blir vi til 29 juli. Da drar vi videre til banen hvor alle kan få trene så mye de orker. De som er helt nye får lisenskurs og får lånt kjøretøy og utstyr. Lisensierte utøvere får også delta på Bike Festival fredagen 30 juli. Dette gjelder både bil og mc.

Vi planlegger å komme til banen på formiddagen torsdag 29 juli hvor lisenskurs og trening skal foregå. For å få gjennomført treningen så sier regelverk at en foresatt må være til stede. Det betyr at foreldre må være til stede på formiddagen og ha kjøretøy + utstyr klart for teknisk kontroll på banen. De foreldre som har nybegynnere må også være til stede. De som skal delta på Bike Festival kommer selvsagt med hele sitt opplegg.

Junior Campen avsluttes fredag ettermiddag, her blir det noen overraskelser Vi håper på at så mange juniorer som mulig kan bli med på noe vi tror vil bli noen knallfine dager for alle sammen. Det er mulig å være med på deler av opplegget, bare skriv det i påmeldingen. Det vil si at man kan bli med fra når man ønsker.

Påmeldingsskjema som fylles ut av foresatte, se lenken til arrangementet.

AVLYST - 30 års Jubileumstur/Toyota Koppang, juli/2021 - Toyota Crown Club of Norway - AVLYST

July 26, 2021 @ 00:00 until August 02, 2021 @ 00:00

Publisert januar 26, 2021 Jubileumsturen avlyst

Pga den fortsatt usikre situasjonen mht Covid-19, har styret med tungt hjerte besluttet å avlyse jubileumsturen som var planlagt. Hvis ting ser ut til å bedre seg, vil et «normalt» helgetreff bli planlagt på kort varsel. Publisert oktober 25, 2020 *AVLYST* Jubileumsturen 1991-2021

Styret i TCCN har den glede å kunne invitere til 30-års jubileumstur (1991-2021).

Crownklubben fyller 30 år i 2021, og i den forbindelse utgår det vanlige sommertreffet, og erstattes av en jubileumstur med mål Toyota i Brønnøysund. Turen starter på Koppang Camping 26/7 og avsluttes samme sted 2/8. Se kartet nedenfor for detaljer om campingplasser underveis.

Vi håper at flest mulig har anledning og lyst til å delta på denne turen. Ettersom den foregår i fellesferien, er vi avhengige av påmelding innen 15. desember 2020 for at vi skal booke nødvendig antall hytter på campingplassene slik at vi er sikre på å få plass.

De som ikke får medt seg på innen fristen, eller planlegger å bare være med deler av turen (som er fullt mulig), må ordne seg med eventuell overnatting på egenhånd.

Meld dere på INNEN 15. DESEMBER 2020 til formann Kjell Vidar Haukjem, se «om klubben» for kontaktdetaljer.

Nærmere program og detaljer om kjørerute kommer når treffet nærmer seg, på hjemmeside og i Crownposten. For ca priser på overnattingen(e) se de respektive hjemmesider: (Vi vil forsøke å få grupperabatt hvis vi blir nok påmeldte)

https://www.koppangcamping.no/no/

https://www.levangercamping.no/

www.vennesund.no

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å bli med på turen, dette blir kjekt! Hilsen Styret i TCCN.

Hva er WIMA? Her får dere vite det. La jenter i alle aldre få oppleve MCkjøring med WIMA Norway

July 26, 2021 @ 00:00 until September 01, 2021 @ 00:00

WIMA Norway ønsker jenter på lett og tung MC, jenter som holder på å lese på teorien, jenter som kjører med L på ryggen, eller som bare er i sparefasen til den første mopeden velkommen til oss. Og ikke minst dere som hadde MC før familielivet kom og tok dere. Årsaken er innlysende; vi unner alle jenter i alle aldre å kjenne på gangster-gliset og den utemmede råskapen. Sett deg på motorsykkelen og ri inn i solnedgangen.

Fremtidsvisjonen vår er naturligvis at det skal du kunne gjøre i kjøreutstyr som passer kroppen din perfekt, etter at du har sett over sykkelen at alle de tekniske tingene er i orden og i visshet om at kjøreferdighetene dine holder helt hjem. Vi i WIMA ønsker å gjøre kvinnelige motorsyklister til bedre motorsyklister. Kompetanse, mengdetrening, teknisk innsikt og fellesskap gir trygghet og selvtillit og øker oddsene for at hver tur blir en power-trip med endorfiner, sjelefred, blanke blikk fra tilskuerne og trygg hjemkomst. Akkurat slik vi liker det. Vi spiller hverandre gode!

Styret: Eli Johanne Stene, president Anette Sundsbak, visepresident Yvonne Thorup Almås, økonomiansvarlig Lene Sæther, medlem Kari Storstrand, medlem Marit Salater Rotmo, medlem Bente Bergøy, medlem Wenche Osnes Laabakk, medlem Mary-Ann Hamsund Rikardsen, vara Debbie Vest, vara

Lokale arbeids- og kjøregrupper: -WIMA Troms og Finnmark, leder Mary-Ann H. Rikardsen -WIMA Nord-Norge, leder Kari Storstrand -WIMA Nordvest og Trøndelag, leder Marit S Rotmo -WIMA Sunnmøre, leder Wenche Osnes Laabakk -WIMA Vest, leder Anette Sundsbak/Eli J Stene -WIMA Haugalandet, leder Rita Bokneberg -WIMA Rogaland, leder Bente Bergøy -WIMA Sør, leder Debbie Vest -WIMA Øst, leder Yvonne T. Almås -WIMA Innlandet, leder Lene Sæther

FAQ • WIMA Norway er en ikke kommersiell organisasjon drevet av og for jenter på motorsykkel • Vi er sosiale og vil gjerne ha deg med In The Sisterhood • Vi har lokale grupper over hele landet • WIMA Norway er medlem av WIMA International, spredt på 4 kontinenter i 45 land • Gjennom WIMA får du venner over hele verden og kan treffe kjente, hvor enn du er på tur • Vi har kjøregrupper over hele Norge og kjører like gjerne langt som kort • Du kan bli med på våre lokale rustløserkurs eller våre førerutviklingskurs på Rudskogen • Når det ikke er MC-sesong, arrangerer vi foredrag til inspirasjon og informasjon • Bli med på mekkekurs, slik at du selv har kunnskap til å holde sykkelen din teknisk sikker • Nytt utstyr? På våre bruktmarkeder kan du selge det du ikke lenger trenger eller gjøre et kupp • Vi drar i fellesskap til treff. - Og vi organiserer treff. Både nasjonale og internasjonale • Flere av våre arrangementer er åpne for partnere/familie • Årskontingent kr 275,- til Vipps 593904

AVLYST - Right-On Bil & MC mønstring Seljord/Countryfestivalen, juli/2021 - Ronnie Krabberød/Right On Magazine - AVLYST

July 28, 2021 @ 11:00 until August 01, 2021 @ 16:00

Hold av datoen 28.juli - 1. august 2021 for tidenes beste Countryfestival i Seljord❤️ Har du billett for 2020? Den er også gyldig i 2021! Det samme gjelder plassreservasjonen din som blir flyttet fram til 2021.

Følg oss på www.countryfestivalen.no eller her på Facebook for oppdatert artistliste. Festivalen har 18-års aldersgrense. VI GLEDER OSS TIL Å ENDELIG MØTE DERE IGJEN! 🎉

RIGHT ON BIL & MC MØNSTRING er åpen for alle typer entusiastkjøretøy. Bil eller MC, gammelt eller nytt, originalt eller ombygd, europeisk, amerikansk, asiatisk, gatebiler, amcars, sportsbiler, veteraner, cruisers, hot rods, 4x4, café racers, fulldressers eller choppers. Du kommer med bilen eller motorsykkelen du trives aller best med.

Bli med å vis hva distriktet har å by på. Premiering av de fineste kjøretøyene. Så, kom og bli med eller kom og se!

Porten åpner kl 11.00, Premieutdeling ca. 15.00

Doning og Kaffe Tolga, juli/2021 - YX Tolga - Caltex Kafé

July 28, 2021 @ 18:00 until July 28, 2021 @ 21:00

Onsdag 28.7 kl 18-21 gjentar vi suksessen fra i fjor og inviterer til Cars & Coffee, eller Doning og Kaffe som vi liker å kalle det, da vi ønsker besøk av alle typer doninger fra mopeder og traktorer til lastebiler og busser. Fortrinnsvis doninger eldre enn 30 år, men nyere entusiastdoninger er også velkommen.

Vi har naturligvis Caltex Kafé, Caltex Loftet og Caltex Garasjen åpen for omvisning.

Vi avslutter med en liten cruising i Tolga sentrum fra ca kl 20.

VI SELGER 98 OKTAN E 0, DVS. UTEN ETANOL

Husk å ta vare på hverandre, hold avstand og følg som vanlig alle smittevernregler.

RUSK Ball Rally, juli/aug/2021 - RUSK motorsport / Skyline racegarage

July 29, 2021 @ 08:00 until August 01, 2021 @ 11:00

Nå er det drøyt en mnd. Til vi setter snuta mot Lysebotn .! Fint om de som vong>irkelig vil være med enten sender meg en pm. Eller varsler om de blir med så det går Ann og planlegge litt nærmere i forhold til deltakere..

Fakta om Lysebotn opp! Innerst i Lysefjorden i Rogaland ligger det lille tettstedet Lysebotn. Mange turister kommer hit med båt for å vandre i disse vakre delene av landet vårt. Lysebotn er omringet av fjellsider og opp herfra går en av de aller mest spektakulære og tøffe asfalterte klatringer i Norge hit skal vi! . Lysebotn opp! Veien går i serpentinsvinger oppover og er vel så nært vi kommer til den japanske fjellheimen.. 🙈🙈 vi får håpe de ikke har lokalt politikammer i Lysebotn ..! 😂😂😂

DETALJENE FOR KLATRINGEN -Høydemeter: 855 -Lengde: 8,7 km -Stigningsprosent: 9,8%! -27 hårnålsvinger 9,8

We recommend: