Motorhobby

Våre samarbeidspartnere

Amcar
NMCU
LMK

Event location (2173)

Nationwide (13), Agder (123), Innlandet (342), Møre og Romsdal (110), Nordland (137), Oslo (104), Rogaland (155), Troms og Finnmark (69), Trøndelag (192), Vestfold og Telemark (200), Vestland (177), Viken (554)

EAC - Bilhistorisk Senter har ledig kontor for leie. Sørum, apr/2023 - EAC

Hei alle venner av Eight Amcars Club. EAC - Bilhistorisk Senter har ledig kontor for leie. Kontoret ligger i senterets mesanin og gir tilgang til møterom og lite tekjøkken. I umiddelbar nærhet (en etasje ned) finner du regionens råeste diner og verdens eneste samling av merkene vi er så glad i. Kontoret måler 3x4,5 meter og er således 13,5m2. Møterommet måler snaue 6x6 meter og 35 m2. Det er herlig utsikt til fruktbare jorder og Asakveien.

Leien inkluderer vennekontingent til senteret som gir deg personlig tilgang til senteret hele året innenfor åpningstidene. (Du er i tillegg velkommen til å invitere dine samarbeidspartnere, kunder eller andre til besøk på senteret til meget fordelaktige priser.)

Leien inkluderer videre internett (husets til enhver tid gjeldende kapasitet), strøm og varme. Det er godt med parkering i det daglige her, så du kan kjøre bil hver dag. Foretrekker du kollektivt stopper bussen 200 meter unna. Er du av typen som sykler, ja så er det sammenhengende gang- og sykkelvei i mils omkrets. Med unntak av mot Kløfta, det prosjektet drar noe ut i tid.

Nevnte jeg at Smakfulle Rom, om du vil jåle det til litt, eller at klatreparken Høyt og Lavt Lillestrøm, om du vil ut å klatre i trærne i lunsjen, ligger like oppi veien her?

Kløfta, Lørenfallet og Frogner er alle under 10 min unna om du trenger post, bank, butikker og andre servicetjenester en gang innimellom arbeidet foran pcen. Som du forstår - Knatten er en perle.

Leiesum blir vi enige om, flere modeller kan vurderes. Send meg en mail på roy@eightamcars.no eller ring 926 45 720 for en hyggelig prat. Mvh Roy Merli Daglig Leder EAC AS

Neset treffet. Byglandsfjord, juni/2023 - Odd Ove Åsland og Indre Agder Am-Car Club

June 02, 0223 @ 6:00 PM

Da er det igjen tid for treff for Indre Agder AmCar Clubs treff på Neset Camping på Byglandsfjord.

Crusingen til Evje blir på dagen på lørdag. Vi pleier å kjøre nedover i 12 tiden og i år har vi blitt forespurt av Mekk Evje om vi vil stoppe hos de og ha en liten utstilling av bilene våre der istedet for i sentrum 🙂 Han holder 15% avslag på alle varer som ikke allerede er nedsatt denne dagen 🙂

Det er lite med sitteplasser utenfor Mekk så ta gjerne med deg campingstol til å sitte på. Og så er det kort vei til både mat og is da både Spar og YX er rett bortenfor 🙂

Treffet er åpent for alle slags entusiastkjøretøy, nye som gamle, 1 hjul som 12 hjul, bare det har motor 🙂

Etter vi har kommet opp igjen fra sentrum så fyrer vi grillen på Neset og fortsetter og stille ut bilene våre her resten av kvelden 🙂 Vel møtt!! 🚙

Åpningstider for EAC Bilhistorisk Senter - Sørum

April 19, 2023 @ 11:00 AM

Vi gleder oss til å vise fra det flotte bilhistoriske sentereet vårt og de mange spennende bilene som er samlet både i første etasje og underetasjen.

Vår amerikanske DINER er også åpen for mat drikke på samme tid.

Mandag og tirsdag kun etter avtale.

Åpningstider fra onsdag 19. april:

onsdager - torsdager - fredager - løndager kl. 11 00 til 19 00.

søndager kl. 12 00 til kl. 18 00.

Det er lett ainngang med rullestol og området inne i senteret er også lagt godt til rette for personer med handicap-behov.

Velkommen til Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag! Landsdekkende, mai/2023 - KNBF

May 01, 2023 @ 12:00 AM

Arrangementet arrangeres av Båtforbundet (KNBF) hvert år i ulike regioner med et klart mål: Å øke sikkerhetskompetansen og tryggheten for alle som ferdes ved og på sjøen.

Med litt over en million fritidsbåter i Norge, er det viktigere enn noensinne å fremme sjøsikkerhet for å ferdes trygt på og ved sjøen. Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag er derfor et årlig arrangement rundt i Norge som tilbyr et fullspekket program og spektakulære øvelser for både små og store.

Under arrangementet kan du se og lære om alt fra eskimorulling med kajakk til redningsøvelser med redningsselskapet og 330-skvadronen. Du kan også se hvordan man utfører hjertekompresjoner og lære om ulike fasetter av sjøsikkerhet ved å besøke Brannvesenet, Redningsselskapet og Politiet. Merk at programmet kan variere fra region til region.

Trygg ferdsel på sjøen Båtforbundets Sikkerhets- og Utdanningskomiteen (SUK) prioriterer sjøsikkerhet og gir et tydelig signal om viktigheten av trygg ferdsel til sjøs med et slikt arrangement. Ved å tar turen til ditt lokale arrangement vil Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag hjelpe deg med å øke din egen sikkerhetskompetanse og bidra til å gjøre deg tryggere på sjøen. Vi håper å se deg på arrangementet!

Båtforbundet (KNBF) arbeider for at flest mulig av våre regioner skal gjennomføre arrangementer under benevnelsen Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag (NMS). Båtforbundet planlegger følgende arrangementer våren 2023:

12. mai: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Sandnessjøen 14. mai: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Holmestrand 04. juni: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Trondheim (Grilstad Marina) 10. juni: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Store Lungegårdsvann 17. juni: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Brattvåg (Myldredagane) 17. juni: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Stavanger (Havnelangs) Aug.: Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, Kirkenes

Følg med på KNBFs nettside for oppdateringer med program og mer informasjon.

Vervekampanje med flotte premier. mai/juni/2023 - Norsk Motorcykkel Union og Bikelife Norge

May 01, 2023 @ 12:00 AM

Sammen med Bikelife Norge lanserer NMCU en vervekampanje, med varighet til 30.06.2023. Alle medlemmer som verver et nytt medlem blir med i trekningen av premier fra en lang rekke sponsorer.

Premier: – Airbag med snor fra Helite, verdi kr 7 290. Kan oppgraderes mot mellomlegg. – Tailbag, Drybag, Sena 50R Intercom, Barkbuster Knuckleguard fra AGM Shop – Mesh-bukse, Vanntett lettvektsjakke, Motion 4 universal intercom fra CBP AS – 3 depotmatter og 3 verktøysett fra Bridgestone Norge

– 10 stk gavekort á kr 500 fra Motorteknikk AS – 5 stk gavekort á kr 1 000 fra MC-Huset Nydal AS – Frakt og vinterlagring av én stk. MC i Cartagena, Spania vinteren 23/24 fra BikePort

– Valgfri startpakke, opptil kr 5 990 fra Bullfighter – 3 stk vask og voks av MC. Verdi kr 4 500 fra Insanity Detailing – 1 stk kjørejakke fra Yamaha Vinterbro – Gavekort fra MonsterBike – Overnatting for 2 personer, inkl. frokost fra Straand Hotel

Enda flere premier er på vei inn.

Les mer om kampanjen, og hvordan du verver: http://nmcu.org/2023/05/02/vervekampanje/

Hvordan kan jeg verve en venn?

Under Min side – Henvisninger på nmcu.org vil du finne en verve-link. Hvis denne benyttes til å verve et et nytt medlem blir du registrert som verver, og deltar i trekningen. Linken vil dessverre ikke fungere for livstidsmedlemmer. Er du livstidsmedlem sender du en e-post til nmcu@nmcu.org med opplysninger om hvem du har vervet, så blir du registrert som verver.

ACSN er 50 år i år! Oslo, mai/2023 - American Cars of Southern Norway

May 01, 2023 @ 9:00 AM

ACSN er 50 år. Dette skal feires. Vi vil invitere de som har vært medlemmer gjennom tidene til hotellweekend med lysbilder, film og sosialt samvær. (Dette vil bli uten band, men med lysbilder og filmsnutter, da samtaler og samvær er målet med dette arrangementet. Mer info om dette kommer etter hvert.

Vi vil utgi bok om klubbens aktiviteter. Vi regner med 3 til 400 sider med reportasjer og masse bilder fra etableringen av vårmønstringen på Økerntorget, vår store kontingent av drag racere, livet på Youngstorget og Ekebergtreffene. Våre utgivelser av bladet Newsletter, som ble laget flere år før bladene Amcar og Right On kom ut. Boken skal være ferdig til Oslo Motorshow og blir til salgs der. Den kan da også kjøpes på postordre.

Vi vil ha jubileumsstand på Oslo Motorshow. Flere aktiviteter/ deltagelser i jubileumsåret er under vurdering/planlegging.

Det er nedsatt en redaksjonskomite på 5 personer til å jobbe med å fullføre boken. Alle har lang fartstid i klubben og i styreverv gjennom årene. Terje Sæthre har laget jubileumslogoen, og vil være redaktør. Han vil stå for setting og klargjøring til trykk. Har du bilder fra våre arrangement, eller av våre drag racere, så send de gjerne til Terje. [tesaethr@gmail.com]

Vi har mange bilder selv, men ønsker et bredt spekter å velge i, slik at boken blir best mulig dekkende av vår historie. ( Har du lysbilder, ta kontakt med Terje.)

Vi ønsker også at dere verver familie, venner, foreldre og andre som har vært med på amcarlivet de siste 50 år til å bli medlemmer på denne siden. (Koster ingenting.) Da vil de også få info om det som skjer her. Vi har lagt ved en del bilder, og det ene bildet viser hvordan du kan invitere de du er venn med, fra din egen side. På forhånd takk.

Vi gleder oss til å dele historien med dere.

Førerutvikling.no. Vålerbanen, mai/2023 - NMCU

May 09, 2023 @ 8:00 AM

http://speedevent.shop/produktkategori/forerutvikling

Dette er dagskurser, fra kl 08 00 til kl 19 00:

Vålerbanen Tirsdag 09. mai 08-19 Onsdag 10. mai 08-19 Torsdag 11. mai 08-19 Mandag 15. mai 08-19 Tirsdag 16. mai 08-19 Torsdag 25. mai 08-19 Fredag 26. mai 08-19 Lørdag 27. mai 08-19 Torsdag 01.juni 08-19 Venteliste Fredag 02. juni 08-19 Venteliste Lørdag 03. juni 08-19 Søndag 04. juni 08-19 Torsdag 15. juni 08-19 Fredag 16. juni 08-19 Lørdag 17. juni 08-19 Søndag 18. juni 08-19

Etanolsaken opp i Stortinget 11. mai. Følg med på livestream!!! mai/2023 - American Car Club of Norway

May 11, 2023 @ 9:00 AM

Etanolsaken debatteres i Stortinget 11. mai Etanolsaken løftes nå opp på «høyeste» nivå i Stortinget i en interpellasjon til Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Saken er fremmet av Stortingsrepresentant Morten Stordalen (FrP).

Det er avsatt opptil halvannen time og debatten vil live-streames på Stortingets nettsider som AMCAR vil linke til i gjennom våre kanaler. Interpellasjonen er en oppfølging til spørsmål fremmet av Stordalen 23. mars hvor Samferdselsministeren i realiteten skjøv alt ansvar i saken over på bransjen.

Det er alltid hektiske dager hos AMCAR, men i tiden etter påske har det vært spesielt hektisk. Medlemmer, bilentusiaster og bilister har etter påske «ringt ned» AMCAR med bekymringer om hvilken type bensin de kan fylle. Bakgrunnen er innføringen av E10-bensin i 95 oktan, og mange usikre bileiere som lurer på hva de nå skal fylle på tanken. Men hvor er informasjonen fra bransjen? Drivkraft Norge, som representerer drivstoffleverandørene i landet, har et klart ansvar her – et ansvar de ikke har tatt på alvor.

Vi forventer at en bransjeorganisasjon som Drivkraft Norge skal være proaktive i slike situasjoner og sørge for at bilistene får den informasjonen de trenger. Den eneste hjelp forbrukerne får fra Drivkraft Norge er å bli referert til en ufullstendig liste fra ACEA over hvilke bilmodeller som tåler E10. Denne er svært mangelfull og er mer til frustrasjon enn hjelp for alle de som ikke finner bilen sin i listen. På flere bilmerker gir den også direkte feil informasjon (feks. at alle BMW uavhengig av årsmodell tåler E10). Videre hjelp eller ansvar tar ikke Drivkraft Norge, de henviser forbrukerne til å sjekke med produsent. Dessverre vil nok de fleste som kontakter produsenten om E10 gå tom for bensin lenge før de får svar.

Så langt har Drivkraft Norge ikke løftet en finger for å forbedre tilgangen på et etanolfritt alternativ (98 oktan E0). I tillegg har mangelen på tydelig og presis informasjon skapt en uønsket situasjon der AMCAR og andre organisasjoner må håndtere henvendelser fra frustrerte bilister og bilentusiaster. E5 merking av 98 oktan som ikke inneholder etanol men som er merket E5 på grunn av Europeiske merkekrav bidrar til ytterligere forvirring. Det er nedslående at en nasjonal bransjeorganisasjon med samfunnskritisk ansvar kan tillate seg en slik passivitet. I E10 saken har de sviktet i alle ledd. Drivkraft Norge må ta ansvar for situasjonen vi nå befinner oss i. De bør snarest ta initiativ som sikrer en forutsigbar nasjonal tilgang på 98 E0 og dernest sørge for at det finnes tilstrekkelig og tilgjengelig informasjon om E10 og dets innvirkning på ulike typer biler. Bileiere har rett til å vite hvilken type drivstoff som er trygt og riktig for deres kjøretøy, og det er Drivkraft Norges plikt å bistå med denne informasjonen.

Når bransjen ikke er sitt ansvar bevist er norske motorentusiaster nå helt avhengig av at myndighetene griper inn. AMCAR håper derfor Samferdselsministeren har forstått alvoret i saken og griper inn umiddelbart for å sikre tilgang på etanolfri bensin i hele landet.

Mekaniker søkes. Hunderfossen, mai/2023 - Norsk Vegmusem

May 15, 2023 @ 9:00 AM

Norsk Vegmuseum
Hunderfoss vei 757, 2625 Fåberg

For å styrke samlingsforvaltningen ved museet, søker vi nå etter en mekaniker i 100 % fast stilling ved seksjon for kulturhistorie, Norsk vegmuseum, Fåberg.

Har du lyst til arbeide med en unik samling av kjøretøy og maskiner som vår mekaniker?

Let opp annonsen på Finn.no. Søknadsfrist: 02. juni 2023 Lykke til.

http://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=303705023&fbclid=IwAR1AppQHg-Xy9CMhOz_JarSSMdaTeMf1toix244rPqxRkebhFtoZ2wHsiVw

Fra NAF til Nordkapp. Oslo, mai/2023 - NAF MC Oslo, NAF og NAF MC

May 16, 2023 @ 12:00 AM

Motorsykkel-treff i Oslo! Fra NAF til Nordkapp er en sikkerhetstafett av NAF MC, som en reaksjon på at MC-ulykkestatistikken har økt.

Vi reiser fra NAF-huset i Oslo og tar med et sikkerhetsteam hele veien til Nord-Norge. På hvert stopp vil det være et arrangement med fokus på økning av MC-førerens egen sikkerhet med blant annet:

✅ Foredrag fra Tore Johannesen: Hvordan kjøre sikkert på MC ✅ UAG om motorsykkelulykker: Hvor og hvorfor skjer de? ✅ Foredrag fra NAF: Handlingsrom - rom for å overleve

Ulykkesstatistikken peker i feil retning, og dette ønsker vi å gjøre noe med. Men selvom dette er et veldig seriøst tema, så vil arrangementet ha en lett tone. Et samarbeid mellom NAF, MC-Sikkerhet og Statens vegvesen.

Food Truck Festival. Hustadvika, mai/2023 - Street Food Norway

May 19, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event

Street Food kommer til Hustadvika! 🥳 På Elnesvågen Torg 19. - 21. 05 kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby dere en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 12-20 Søndag kl. 12-18 👉 Liste over Food Trucks: Kommer! Vi gleder oss til å se dere!

En T-Ford som er 100 år feires!. Hunderfossen, mai/2023 - Norsk Vegmuseum

May 26, 2023 @ 2:00 PM

BURSDAGSFEST🎂🥳 «Bilen som satte verden på hjul, eller bilen man kunne få i alle farger man ønsket, så lenge den var sort».

Det finnes mange historier om akkurat denne bilmodellen, om alle er sanne vet vi ikke, men at det er en av den mest betydningsfulle bilmodellen i historien er de fleste enige om. Over 15 millioner ble produsert mellom 1908 og 1927 og den 26. mai fyller museets eksemplar 100 år. Det må feires!

Vi avduker jubilanten fredag 26.mai kl. 14. Velkommen til bursdagsfest på Norsk kjøretøyhistorisk museum.

AVLYST - Traktorpulling. Nossum, mai/2023 - Trøndelag Traktorpullerklubb - AVLYST

May 27, 2023 @ 11:00 AM

Hei alle sammen! På grunn av dødsfall blir det dessverre ingen Traktorpulling konkurranse i år men vi tar nye steg og kommer igjen 2024💪🚜🏁

Vi sees!

Eurorally Alp Edition. Ceske Budojevice, mai/juni/2023 - Euro Rally AS

May 29, 2023 @ 9:00 AM

After Eurorally 2023 finishes, there will be a extra trip for those interested: Eurorally: Alp Edition, which starts in Ceske Budojevice, Czech Republic to its first checkpoint which is the Dolomotes in Italy after crossing Austrias highest paved mountain pass: Grossglockner. From there we’ll experience 4 mountain passes before heading down to Lake Garda for an overnight stay. For out final leg we’ll head Northeast to Switzerland through some scenic roads before ending up in Jugendstil Hotel Paxmontana for a dinner party and overnight stay.

Entry fee is 7500 NOK based on a minimum of 2 persons per car/team. (Solo-drivers: 12 000 NOK)

Tuesday: (30.05.2023) Startline takes place 09:00 from Clarion Congress Hotel. On the first day of Eurorally: Alp edition we’re heading southwest to Grossglockner high alpine road, the highest paved pass in Austria. After a few stops along this route, we’ll head towards the Dolomites in Italy where we will spend the night. Estimated driving time: 6,5 hours.

Wednesday: (31.05.2023) Startline takes place in the scenic surroundings next to out overnight destination at 10:00. We’ll cross 4 passes and drive «The Great Dolomite Road«, making a stop at Limone Sul Garda and continue on the scenic route on the west side of Lake Gardia to Lido Di Lonato, Italy, which is our overnight destination. Estimated driving time: 5 hours, 20 minutes. Beachparty upon arrival (depends on weather conditions).

Thursday: (31.06.2023) Startline from Lido di Lonato at 11:00. On our last day of driving we will head northwest to Switzerland and throw a final dinner party at Jugendstil Hotel Paxmontana. This route contains scenic roads and passes.

Friday: (02.06.2023) No further program scheduled. Hotel check-out: 12:00

Exact route with all checkpoints and GPS coorginations will be handed out to all teams upon check-in. This route will have extra focus on teams driving together as a group with meetups at the checkpoints along the route.

Amcar-treff på P-plassen Tyrigrava. Oppegård,mai/2023 - Villa Sandvigen

May 30, 2023 @ 4:00 PM

Alle Amcars, merker og årganger ønskes velkommen. Salg av grillmat, vafler og passende drikke. Værforbehold: Sjekk på Facebooksiden før du drar dit

Test & Tune. Hauge i Dalane, mai/2023 - Jæren Dragrace klubb

May 30, 2023 @ 4:00 PM

Teksten her er fra 2022:

Kom på Test & Tune på Motorcenter Norway i Sokndal! Dette er noe for alle som har lyst å prøve seg selv og bilen/mc på street legal drag racing. Street legal er for alle biler/mc som har skilt og er til å kjøre på veien.

Test & tune har ingen klasse inndelinger og er for at du skal få muligheten til og bli kjent med sporten og bilen til et eventuelt Street legal stevne. Test & tune er og en veldig god måte for oss som arrangører til og trene på tid takning og alt rundt det og arrangere et street legal eller dragrace stevne. Vi har og behov for mer folk til og bli med oss til og arrangere stevner / funksjonærer så hvis du ikke har bil/mc men er nysgjerrig på sporten og kanskje har lyst og bli med eller se hva dette er så er dette en bra plass og komme til oss å se hva det går i. Det er og åpent for publikum så her kan hele familen, store å små komme å se på biler/mc og masse lyd.

info: innsjekk og teknisk fra kl 16.00 førermøte kl 16.30 vi kjører fram til 21.00 Priser: medlem: 300kr ikke medlem: 500kr inngang 100kr

MC-treff på P-plassen Tyrigrava. Oppegård, mai/2023 - Villa Sandvigen

May 31, 2023 @ 4:00 PM

Alle slags MCer, merker og årganger ønskes velkommen. Salg av grillmat, vafler og passende drikke. Værforbehold: Sjekk på Facebooksiden før du drar dit.

Cars & Coffee på Eight Amcar Club. Sørum, mai/2023 - Eight Amcars Club

May 31, 2023 @ 6:00 PM

Onsdagskveldene med Cars & Coffee på Eight Amcar Club på Knatten er i gang. Og vi ønsker velkommen til nok en kveld med herlige biler, MC, motorprat og god servering.

Dineren har åpent allerede fra klokka 11 på dagen og så lenge det er folk som vil ha mat.

Kafeen i EAC sitt klubblokale har åpent fra klokka 18 til 21 med vafler, kaffe, pølser og brus. Ta gjerne med campingstoler, da det ikke er så mange sitteplasser på P-plassen.

Liker du å være tidlig ute så har det flotte bilhistoriske museet åpent fra 11 til 19. Velkommen til en trivelig kveld på EAC i Sørum!

Food Truck Festival. Bryne, juni//2023 - Street Food Norway

June 01, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event
Tour de Food kommer til Bryne dagene! 🥳

Ved Storgata under Jærdagen & Jærnåttåkan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby dere en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Vi gleder oss til å kunne tilby Brynes befolking en rekke spennende kulinariske opplevelser. 👉 Liste over Food Trucks: 1. Gyro City 2. DimSum 3. Bao Buns 4. La Churreria de Manolo 5. Los Taco 6. US Ice Place 7. Crazy Food Truck 8. Alex Oliver 9. Zool Food 10. Jødisk mat 11. Empanadas 12. Notello Rolls 13. Fish & Chips 14. Pad thai 15. Chicken on Wheelz

We recommend:

Events