Norsk Drag Racing Gardermoen - Gardermoen

Organization ID 990 675 554

Founded

01 January 1997
Nationwide club for drag racing, affiliated to AMCAR.

Members

300

Postal Address

 • Boks 118
 • 2051 JESSHEIM
 • Norway

Visiting Address

 • Ringbanen
 • 2051 JESSHEIM
 • Norway

Contact

 • Telephone: +47 995 84 506
 • E-Mail:
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Events

Bli med på Junior Sommercamp Nord-Odal/Gardermoen, juli/2021 - Norsk Drag racing Gardermoen

July 26, 2021 @ 00:00 until July 29, 2021 @ 00:00

Bli med på JUNIOR CAMP! VI INVITERER TIL JUNIOR CAMP :)

Har du lyst å prøve deg på dragrace???? Nå har du sjansen! Vil du vite mer???? Send mail til leder@ndrg.no.

I samarbeid med Gjensidige Stiftelsen får vi mulighet til å invitere barn og unge, juniorer, til Sommer Camp på nydelige Gjeddevasskoiene i Nord-Odal med avslutning på vår egen bane, Gardermoen Raceway.

Vi inviterer våre juniorførere og de som har lyst til å prøve seg på juniorbike eller juniordragster. Alt er gratis for alle.

Vi starter campen med å dra til Gjessvannkoiene mandag 26 juli. Der blir vi til 29 juli. Da drar vi videre til banen hvor alle kan få trene så mye de orker. De som er helt nye får lisenskurs og får lånt kjøretøy og utstyr. Lisensierte utøvere får også delta på Bike Festival fredagen 30 juli. Dette gjelder både bil og mc.

Vi planlegger å komme til banen på formiddagen torsdag 29 juli hvor lisenskurs og trening skal foregå. For å få gjennomført treningen så sier regelverk at en foresatt må være til stede. Det betyr at foreldre må være til stede på formiddagen og ha kjøretøy + utstyr klart for teknisk kontroll på banen. De foreldre som har nybegynnere må også være til stede. De som skal delta på Bike Festival kommer selvsagt med hele sitt opplegg.

Junior Campen avsluttes fredag ettermiddag, her blir det noen overraskelser Vi håper på at så mange juniorer som mulig kan bli med på noe vi tror vil bli noen knallfine dager for alle sammen. Det er mulig å være med på deler av opplegget, bare skriv det i påmeldingen. Det vil si at man kan bli med fra når man ønsker.

Påmeldingsskjema som fylles ut av foresatte, se lenken til arrangementet.

Drag Challenge Gardermoen, aug/2021 - Norsk Drag Racing Gardermoen

August 05, 2021 @ 08:00 until August 08, 2021 @ 18:00

Hold av disse dato'n folkens. Vi snakker ekte, rått, lyd, lukt og fart som KUN kan oppleves. Du ser ikke dette på tv eller stream, dette MÅ oppleves! De som ikke kommer er pyser, puddinger og pudler, gjerne alt på en gang.

Årets fartsfest! Dragracing NM, Summit European Dragracing Series og Pro Nordic kjøres denne helgen 🏁. Mange gromme kjøretøy, gå ikke glipp av festen! Handlegate, BBQ Gutta, Potetbakeren, Pit Stop kiosk og Akama med sine klær blir å finne i tillegg til mye grym kjøring 🏁. Her kan du nyte fart og spenning, spise godt fra et godt utvalg og slukke tørsten med det du ønsker 😉. Sjekk ut ndrg.no for mer info!

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

We recommend: