Opel Owners Club Norway

Organization ID 987 372 184, OMC

Founded

04 October 1997

Nationwide brand club for newer Opel cars and motor sport, affiliated to AMCAR and LMK.

Members

500

Postal Address

  • Boks 3044
  • 2028 LILLESTRØM
  • Norway

Contact

  • Telephone: +958 60 503
  • E-Mail:
    • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Events

OOCN Hovedtreff Gardermoen, aug/2021 - Opel Owners Club Norway

August 14, 2021 @ 10:00 until August 14, 2021 @ 17:00

Grunnet dagens omstendigheter vedrørende corona er det noe usikkerhet rundt hvor stort dette arrangementet blir, eller om vi i hele tatt får lov til å arrangere. Så følg med på denne siden!

Årets hovedtreff blir på Gardermoen Raceway. Det var meningen at vi skulle satse mye større her i år OGSÅ, men pga corona ble det for mye usikkerhet. Dette blir dermed et endagstreff i mer normal skala.

Det blir utstilling med premiering, frikjøring på bane, loddsalg og kiosk. Vi ser også på muligheten for camp på området.

Åpent for alle merker, men hvis det blir stor pågang så må vi prioritere Opel på banen. Erfaringsmessig fra ifjor er det nok kapasitet. Vi fikk ifjor satt opp sjikaner og kunne da kjører forløpende biler på banen og også påfølgende runder.

Det KREVES av NBF at uregistrert bil har dokumentert ID samt synlig chassinummer. Dokumentasjon som feks import papirer, gammelt vognkort, lisenspapirer etc. Dette handler om å dokumentere eierskapet av chassinummeret. At man har noe som helst utover bare selve chassinummeret.

Klubben sponser lisens på en sjåfør pr bil SOM ER MEDLEM. Eventuelle passasjerer eller ekstra sjåfører på samme bil koster 100kr. Husk at dere må fremvise medlemskort enten fra Opel Motorsport Club eller fra Opelregisteret denne dagen.

I OOCN har vi nå en app som heter Gnist som du får opp ditt medlemskort i. Dere skal alle ha fått en epost om dette med instruksjoner om hvordan man aktiverer appen. Ta kontakt på melding her på facebook om du har problemer.

Teknisk med påfølgende førermøter blir kl 11 og 13, men sannsynligvis kommer vi også til å ta det fortløpende hele dagen, med mindre det blir voldsom pågang.

Kiosken på Gardermoen Raceway holder forhåpentligvis åpent, så det blir muligheter til å kjøpe varm mat, drikke, kaffe, is, godteri og mye mer. Alternativt holder vi bare grillen igang.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

We recommend: